S.S.Sorular

Yardıma Mı İhtiyacın Var

Acil müdahale gerektiren bir sorununuz varsa, Müşteri Hizmetleri temsilcisiyle canlı sohbet etmek için aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünlerimiz tamamen orijinal ve ithal ürünlerdir. Hiç bir ürünü kendimiz dolum yapmamaktayız. 

Elden satışımız yoktur. İstanbul içi kurye ile sipariş verebilirsiniz.

Kapıda ödeme imkanımız vardır. Kapıda ödeme imkanı kargo şubesi için de geçerlidir ve fiyat değişmez.

Hafta İçi Saat 15:30 a kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilmektedir. 15:30 dan sonra ki kargolarınız ertesi gün kargoya verilir. Cumartesi kargo 13:00 dan itibaren kapanır. Pazar günleri verilen siparişleriniz Pazartesi günü kargoya verilir. Kurye yoğunluktan dolayı erken saatte verilmelidir. Antalya, İzmir, Muğla,  Ankara. Bursa ve İstanbul ve Marmara bölgesi illerine kargo süresi 1 gündür. Diğer bölgelere ortalama 2-3 gündür.

Türkiye’ nin tüm illerine gönderim yapmaktayız. Mng kargo ile siparişiniz hızlı bir şekilde gönderilmektedir.

Poppers içerikleri farklıdır ve kullanıcıların bünyesinde farklılık olduğu için öneri yapmıyoruz. Sitemizde en çok satılan ürünleri inceleyerek sipariş oluşturabilirsiniz.

Sipariş sağlığınız için kargo siparişlerinizi sitemizden vermenizi öneririz. Whatsapptan verilen siparişlerde yanlışlık olması durumunda sorumluluk kabul etmeyiz. Kurye hizmeti için Whatsapp tan yardımcı olmaktayız. Siteden sipariş verirken adres kısımlarını eksiksiz doldurmanızı önemle rica ederiz. Sistem adresiniz tanımaz ise kargo gönderimi yapamayız.

Sorunuza cevap bulamadınız mı?